Alsónemű hűtés a termékenység és tesztoszteron szolgálatában

A herék spermium termelése 34 °C körüli hőmérsékleten a legoptimálisabb. Az ettől jelentősen melegebb környezet, már gátolhatja a folyamatot.

Egy 1988-as felmérés szerint a termékenységi problémákkal küzdő férfiaknál a herék hőmérséklete átlagosan, több mint 1 °C-kal magasabb, mint a kontroll csoport tagjainak.

Több tanulmány is rámutat arra, hogy ha a herezacskóban uralkodó magasabb hőmérsékletet sikerül lecsökkenteni, az jelentősen javíthatja a megtermékenyítő képességet.

Hogyan hűtsd a heréket?

Erre az egyszerű kérdésre számos megoldás létezik, a hideg vizes tusolástól, egészen a zacskós mirelit zöldborsóig. Ugyanakkor született egy kényelmesebb megoldás is.

Snowballs alsónadrág

A termék ötletét egy olyan férfi szolgáltatta, aki a meddő párok viszontagságait megjárva, a herék hűtésében látta a megoldás kulcsát. Ma egy kislány boldog édesapja.

A Snowballs (hógolyók) csomag tartalma:

  • 2 boxer alsónadrág (külön kialakítás a fagyasztható gélnek)

  • 3 fagyasztható gél

  • 1 füzet, amely tudományos hátteret és tippeket ad a termékenység növeléséhez.

A termék legnagyobb előnye a könnyű alkalmazhatóság. A fagyasztott gélek a kis erszényes kialakításba helyezve csendben végzik a dolgukat.

Napi legalább 1-2 órás használat mellett, már elindulnak a pozitív változások, legalábbis a honlap állítása szerint (egyhuzamban, max 1 órás alkalmazás ajánlott). Minden SnowWedge™ kevesebb, mint egy óra alatt megfagy, és kb 30 percig tart hidegen.

Az ideális időpont szabadon választott (tv nézés közben, edzés után, lefekvés előtt stb).

A spermiumok termelődése hosszadalmas folyamat, ezért légy türelmes az eredményt illetően.

Végszó

A termék weboldalán időközben a tesztoszteron szint növelése is felkerült a palettára, ami a herék hőmérséklete cikkből (tagoknak elérhető) kiindulva logikusnak tűnik. Állatkísérletben ugyanis a magasabb hő, csökkent tesztoszteron termelést eredményezett.

A Snowballs alsónemű csomag ára 60 dollár körül mozog.

További részletek a termékről és a témáról az alábbi linken olvasható.

Termék honlapja:

http://www.snowballsunderwear.com

Amennyiben hasznosnak találtad a cikket, oszd meg ismerőseiddel!

2020-02-21T14:44:57+00:00 Szabadon elérhető|
error: