Előfizetés

Előfizetés 2018-06-10T10:06:35+00:00

Gratulálunk!

Azzal, hogy ezeket a sorokat olvasod, megtetted az első lépést egy tudatos önfejlesztés irányába. Mindezt egy olyan területen, ahol a mese és csodavárás gyakran keveredik a valósággal. A mi feladatunk, hogy itt már csak tényeken alapuló ismeretek várjanak Rád, megspórolva ezzel sok ezer órányi kutatómunkát. Folyamatosan készülnek a cikkek, így biztos lehetsz benne, hogy találsz majd kedvedre valót!

Tiszta információ! Ez az, amit nyújtani tudunk Neked.

Hosszasan színezhetnénk, hogy ez mennyire, de mennyire jó és hasznos a számodra, de bízunk benne, hogy a cikkek olvasása közben erre már magadtól is rájöttél.

A történet itt viszont még nem ér véget…

Azon leszünk, hogy előfizetőként minél több kedvezménnyel, ajándékkal is elhalmozzunk Téged, amelyek segíthetnek  céljaid elérésében vagy egy egészségesebb életmód kialakításában. Tehát érdemes lesz időnként visszatérni erre az oldalra, és ellenőrizni van-e valamilyen újdonság, kedvezmény a tagok számára.

Az előfizetés  csupán havi 599 forintba kerül!

Fontos: Amennyiben most regisztráltál először és/vagy még nem olvastad el az előfizetés megszüntetéséről ill. újraindításáról szóló tájékoztatást, kérjük kattints az alábbi kérdésekre a részletekért. Ha ezek az információk már a kisujjadban vannak, akkor irány a cikkek!

Amennyiben az 1 hónapos időszak lejárta után elégedett vagy a szolgáltatásunkkal és szeretnél továbbra is tag maradni, nincs semmi teendőd. Rendszerünk  továbbra is fenntartja a tagságod, amíg az lemondásra nem kerül.

Így a 2. hónaptól már csak egy jelképes 599 Ft  kerül automatikusan  levonásra. Ugyanúgy küldjük az ezzel kapcsolatos visszaigazolást és számlát, ami egyébként a férfiportál weboldal fiókom menüjében is megtekinthető, letölthető.

A fiókom menü előfizetés részében a tagság egy kattintással bármikor megszüntethető.

Fontos: Amennyiben nem szünteted meg a tagságod, a következő hónapban a tagdíj (599 Ft) automatikusan levonásra kerül.

Igen. Weboldalunk folyamatosan bővül és mindent megteszünk annak érdekében, hogy előfizetőink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással.

Folyamatos előfizetőink részére egy jelképes 599 Ft-os havi tagdíj is elérhetővé válik és a későbbiekben további kedvezmények kialakítása is tervben van. Ez a lehetőség viszont csak azok számára elérhető, akik hónapról hónapra bizalmat szavaznak weboldalunknak.

Ettől függetlenül Te döntöd el, mikor tartasz egy kis szünetet és mikor szeretnél újra körülnézni. Mindig szívesen látunk a Férfi Portálon.

error: