Potencianövelő szerek – Minden férfit érint?

A férfiak szexuális teljesítőképessége – a férfi potencia –  20 éves kor környékén éri el a maximumát. Ez az időszak az, amikor a ”csillagok állása” (hormonrendszer, idegrendszer, keringés stb.) a legkedvezőbb. Ez biológiai tény, tedd túl magad rajta. Ezután elkezdődik egy csökkenő tendencia.

Természetesen nem mindegy, hogy ez az ereszkedés milyen magasságból és milyen ütemben zajlik. Ismered a 40/40 –es szabályt? Ez annyit jelent, hogy a negyvenes férfiak 40% – a, az ötvenes férfiak 50% – a és így tovább, tapasztal megingást (merevedési zavar) a szexuális teljesítményében. Ezért a potencianövelőt használók száma szép lassan emelkedésnek indul.

Rendben, de mi a helyzet a fiatalokkal? Az egészségügyi problémák általában a 30-as mérföldkövet elhagyva kezdenek testet ölteni. Így a 30 – as férfiaknál már 20% környékére emelkedik a mutató. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy aki a húszas éveit tapossa az nyugodtan hátradőlhet.

Potencianövelés férfiaknak – Miért válhat szükségessé?

Meglepődnél ha tudnád, mi minden lehet hatással az ágyban nyújtott teljesítményedre. Ismerd meg a TOP 3 -at.

Tesztoszteron: A férfiak tesztoszteron szintje generációról generációra csökkenő tendenciát mutat. Míg régen a kórosan alacsony értékek a 70 – 80 éves korosztályt érintették, addig mára teljesen természetes, ha egy huszonévesnél diagnosztizálják ugyanezt a problémát. Nem véletlen, hogy ez a terület kiemelt figyelmet kap weboldalunkon.

Keringés: Tudtad, hogy 20 éves kor után csökkenni kezd a szervezeted nitrogén-monoxid termelő képessége és mire betöltöd a 40 – et a felére esik vissza? Ez azért lényeges szempont, mert ez a gáz lazítja el közvetve az erek simaizomzatát, lehetővé téve a jobb keringést. Célirányosan szemlélve: Az erőteljes erekció alapköve, nélküle nincs potencia, nincs hancúrozás. Így pedig hamar célkeresztbe kerül a férfi potencianövelő tabletta.

Stressz: Számodra csak a stressz jelenti a nehézséget? Ez egy olyan pusztító fegyver, ami mindent felperzsel maga körül, és a szexuális életedből csak egy marék hamu marad.

Most valószínűleg azt gondolod, ezeket a tényezőket mindenki ismeri, nem mondtunk semmi újat. Ebben természetesen igazad van. Viszont nem mindegy, hogy csak a felszínt látod, vagy azokat a rejtett okokat és lehetőségeket is, amelyek kiváltják a negatív ill. pozitív hatásokat.

Mivel ezek az információk általában rejtve maradnak, így a legtöbben egyből a potencianövelők területére fókuszálnak. Kezdetben egy kis potencianövelő tea, potencianövelő vitaminok (tabletta, kapszula) jelentik a belépőt, majd a saját tapasztalatok mérlegelése alapján, elkezd szélesedni a látókör, és a keményebb irányvonalak is célkeresztbe kerülnek. Elvégre mindenki a legjobb potencianövelő terméket akarja.

Te melyik csoportba sorolnád Magad?

A,  Csak az orvosomra hallgatok, és a vényköteles potencianövelő gyógyszerek jelentik a megoldást. A potencianövelés házilag történő barkácsolásában nem hiszek. Kerülöm a megbízhatatlan forrásból származó “ki tudja mi van benne” típusú termékeket.

Ez nem rossz gondolatmenet, de el kell fogadnod az ezzel járó negatívumokat is:

  • A vényköteles potencianövelő gyógyszerek erőteljes mellékhatásokat okozhatnak.

  • Állandó frusztráltság, hogy csak gyógyszerrel lehetsz igazi férfi az ágyban.

  • Rendszeres orvos és gyógyszertár látogatás, hogy kiírasd az újabb és újabb receptet, amit a gyógyszerész hölgy előtt meglobogtatva és kiváltva, újra zavartalanul élhetsz nemi életet.

B, Nincs szükségem orvosra vagy gyógyszerekre. A természetes potencianövelő szerek használatát részesítem előnyben, amelyek az aktus előtt fél – egy órával bevéve, megdobják az ágyban nyújtott teljesítményemet. Egy kis extra nem árt.

Az előzőekben leírt, – ki tudja mi van benne – félelem, általában itt, a vény nélkül kapható alkalmi potencianövelő szerek területén realizálódik. Ugyanis az OÉTI/OGYÉI csak a termékforgalmazó által benyújtott termék adatokat ellenőrzi, magát a terméket nem. Tehát nincs részletes termék összetétel, mennyiség analízis a laborban.

Ezért találkozhatsz időnként olyan hírekkel (legutóbb 2018 őszén), hogy több növényi hatóanyag tartalmú potencianövelőt vontak ki a forgalomból, mert a készítményből vett mintákban, a potencianövelő gyógynövények mellett, gyógyszer hatóanyagot (Tadalafil, Thioaildenafil, Vardenafil) mutatott ki a labor.

C, Én bika vagyok, a potencia szobrát rólam lehetne mintázni. Csak véletlenül keveredtem ide.

Azon kevesek közé tartozol, akik a legjobb pillanatban érkeztek. Olvass tovább és megtudod miért.

D, Konkrét problémára (pl: potencia zavar, csökkent vágy, pénisz vagy termékenységi problémák, korai magömlés stb.) keresek használható információkat, esetleg megoldást (orvosi konzultáció mellett, nem helyett!)

E, Tökéletes kondícióban vagyok,de! A szex fontos része az életemnek, így szeretném minél tovább megőrizni vagy tovább fokozni a “férfi erőmet”. Tisztában vagyok azzal, hogy ehhez ismereteimet folyamatosan bővítenem kell ugyanúgy, mint az élet más területein, amiben fejlődni akarok.

Bikától, a vényköteles potencianövelő gyógyszer használóig!

Mi lenne, ha találnál egy olyan lehetőséget, ahol nem felszínes, semmitmondó közhelyekkel szúrnák ki a szemed, hanem részletes, kutatási eredmények tömkelegével megpakolt cikkek várnának Rád a férfi egészség megőrzésének témájában? Pillanatok alatt, akár kategorizálva, vagy a kulcsszóra rákeresve, olyan nagy mennyiségű tudás birtokosa lehetsz, amellyel:

  • Megérted mi az, ami miatt gyengébben teljesítesz az ágyban, vagy mit kerülj el annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő.

  • Megismered melyek azok a rendelkezésedre álló ingyenes lehetőségek, amelyek növelik a vágyadat és erőteljesebbé teszik az erekciódat. Így a potencianövelés természetesen, 100% -ig mellékhatások nélkül történik.

  • Szakértője leszel azoknak a természetes megoldásoknak (pl. természetes potencianövelő ételek, potencianövelő növények), amelyek egy magasabb szintre emelik az ágybeli teljesítményedet és a partnered így még jobban ragaszkodik majd hozzád.

  • Tökéletesen átlátod majd a hormonok és a szexuális teljesítmény összefüggéseit, valamint a tesztoszteron növelés természetes irányzatait. Olyan információkat ismerhetsz meg, amiért később még hálás leszel.

  • Javíthatod a termékenységedet (spermiumszám, mozgékonyság, morfológia) és lehet, hogy itt találod meg a választ arra a kérdésre is, miért nem sikerül a gyermekáldás a pároddal.

Természetesen ez a pár kiragadott példa csak része egy nagy egésznek. A Férfi Portál a bikától a viagra felhasználóig mindenkinek szól, ahol a szex az élet szerves részét képezi. Bármelyik csoportba is soroltad magad, itt megkapod a stabil alapokat és utána már csak rajtad múlik, hogyan folytatódik a történet.

Nem ígérünk csodát. Tisztában vagyunk azzal, hogy a potencianövelők  aktív részét képezik ennek a területnek, és a vényköteles potencianövelők létjogosultsága vitathatatlan. Ugyanakkor érdemes megismerni azokat kiváltó okokat is, amelyek megingathatják a férfiasságodat, vagy azokat a tényezőket, amelyek stabillá tehetik a teljesítményedet az ágyban.

Lehet, hogy letennéd a potencianövelőt vagy kevesebb is elég lenne. Ha ez a kérdés Téged nem érint, akkor is profitálhatsz a weboldalon található információkból. Egy kis plusz tesztoszteron, erősebb, tartósabb erekció, fokozottabb nemi vágy mind olyan tulajdonságok, amit szívesen megtapasztal minden férfi. Azért ez jól hangzik, nem igaz?

Nem az a kérdés, hogy hasznos lehet – e számodra a Férfi Portál és érdemes – e fejlődni, hanem az, mikor jutsz el addig a pontig, amikor az olvasást, már tett követi.

Ha a szex fontos része az életednek és az ábrándozás helyett tenni is akarsz azért, hogy ez sokáig így maradjon, akkor a Férfi Portál Neked szól!

Fontos: Megrendelés előtt kérjük olvasd el az előfizetéssel kapcsolatos információkat. Kattints az alábbi kérdésekre a részletekért.

A Férfiportálon biztonságos, online bankkártyás fizetési felületen keresztül fizethetsz. A zöld – KIPRÓBÁLOM 1 HÓNAPIG – gombra való kattintást követően a pénztár oldalon kell megadni a számlázáshoz szükséges adatokat. Ezután a MEGRENDELEM gombra kattintva a Barion fizetési felületére kerülsz, ahol a tényleges pénzügyi kiegyenlítés megtörténik és ezzel megteszed az első lépést szexuális egészségedért.

A kiegyenlítést követően perceken belül elküldjük megadott e-mail címedre a belépési adatokat és a befizetést igazoló számlát. Így már csak egyetlen lépés marad hátra: a weboldal jobb felső részén elhelyezett belépési felületen add meg a felhasználóneved valamint jelszavad, és… Üdvözlünk a Férfiportálon!

Amennyiben az 1 hónapos időszak lejárta után elégedett vagy a szolgáltatásunkkal és szeretnél továbbra is tag maradni, nincs semmi teendőd. Rendszerünk  továbbra is fenntartja a tagságod, amíg az lemondásra nem kerül.

Így a 2. hónaptól már csak egy jelképes 599 Ft  kerül automatikusan  levonásra. Ugyanúgy küldjük az ezzel kapcsolatos visszaigazolást és számlát, ami egyébként a férfiportál weboldal fiókom menüjében is megtekinthető, letölthető.

A fiókom menü előfizetés részében a tagság egy kattintással bármikor megszüntethető.

Fontos: Amennyiben nem szünteted meg a tagságod, a következő hónapban a tagdíj (599 Ft) automatikusan levonásra kerül.

Igen. Weboldalunk folyamatosan bővül és mindent megteszünk annak érdekében, hogy előfizetőink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással.

Folyamatos előfizetőink részére egy jelképes 599 Ft-os havi tagdíj is elérhetővé válik és a későbbiekben további kedvezmények kialakítása is tervben van. Ez a lehetőség viszont csak azok számára elérhető, akik hónapról hónapra bizalmat szavaznak weboldalunknak.

Ettől függetlenül Te döntöd el, mikor tartasz egy kis szünetet és mikor szeretnél újra körülnézni. Mindig szívesen látunk a Férfi Portálon.

Mindössze 2.990 Ft, bankkártyás fizetéssel

2018-11-14T11:20:59+00:00 Szabadon elérhető|
error: