Potencianövelő szerek – Minden férfit érint?

A férfiak szexuális teljesítőképessége – a férfi potencia –  20 éves kor környékén éri el a maximumát. Ez az időszak az, amikor a ”csillagok állása” (hormonrendszer, idegrendszer, keringés stb.) a legkedvezőbb. Ez biológiai tény, tedd túl magad rajta. Ezután elkezdődik egy csökkenő tendencia.

Természetesen nem mindegy, hogy ez az ereszkedés milyen magasságból és milyen ütemben zajlik. Ismered a 40/40 –es szabályt? Ez annyit jelent, hogy a negyvenes férfiak 40% – a, az ötvenes férfiak 50% – a és így tovább, tapasztal megingást (merevedési zavar) a szexuális teljesítményében. Ezért a potencianövelőt használók száma szép lassan emelkedésnek indul.

Rendben, de mi a helyzet a fiatalokkal? Az egészségügyi problémák általában a 30-as mérföldkövet elhagyva kezdenek testet ölteni. Így a 30 – as férfiaknál már 20% környékére emelkedik a mutató. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy aki a húszas éveit tapossa az nyugodtan hátradőlhet.

Potencianövelés férfiaknak – Miért válhat szükségessé?

Meglepődnél ha tudnád, mi minden lehet hatással az ágyban nyújtott teljesítményedre. Ismerd meg a TOP 3 -at.

Tesztoszteron: A férfiak tesztoszteron szintje generációról generációra csökkenő tendenciát mutat. Míg régen a kórosan alacsony értékek a 70 – 80 éves korosztályt érintették, addig mára teljesen természetes, ha egy huszonévesnél diagnosztizálják ugyanezt a problémát. Nem véletlen, hogy ez a terület kiemelt figyelmet kap weboldalunkon.

Keringés: Tudtad, hogy 20 éves kor után csökkenni kezd a szervezeted nitrogén-monoxid termelő képessége és mire betöltöd a 40 – et a felére esik vissza? Ez azért lényeges szempont, mert ez a gáz lazítja el közvetve az erek simaizomzatát, lehetővé téve a jobb keringést. Célirányosan szemlélve: Az erőteljes erekció alapköve, nélküle nincs potencia, nincs hancúrozás. Így pedig hamar célkeresztbe kerül a férfi potencianövelő tabletta.

Stressz: Számodra csak a stressz jelenti a nehézséget? Ez egy olyan pusztító fegyver, ami mindent felperzsel maga körül, és a szexuális életedből csak egy marék hamu marad.

Most valószínűleg azt gondolod, ezeket a tényezőket mindenki ismeri, nem mondtunk semmi újat. Ebben természetesen igazad van. Viszont nem mindegy, hogy csak a felszínt látod, vagy azokat a rejtett okokat és lehetőségeket is, amelyek kiváltják a negatív ill. pozitív hatásokat.

Mivel ezek az információk általában rejtve maradnak, így a legtöbben egyből a potencianövelők területére fókuszálnak. Kezdetben egy kis potencianövelő tea, potencianövelő vitaminok (tabletta, kapszula) jelentik a belépőt, majd a saját tapasztalatok mérlegelése alapján, elkezd szélesedni a látókör, és a keményebb irányvonalak is célkeresztbe kerülnek. Elvégre mindenki a legjobb potencianövelő terméket akarja.

Te melyik csoportba sorolnád Magad?

A,  Csak az orvosomra hallgatok, és a vényköteles potencianövelő gyógyszerek jelentik a megoldást. A potencianövelés házilag történő barkácsolásában nem hiszek. Kerülöm a megbízhatatlan forrásból származó “ki tudja mi van benne” típusú termékeket.

Ez nem rossz gondolatmenet, de el kell fogadnod az ezzel járó negatívumokat is:

  • A vényköteles potencianövelő gyógyszerek erőteljes mellékhatásokat okozhatnak.

  • Állandó frusztráltság, hogy csak gyógyszerrel lehetsz igazi férfi az ágyban.

  • Rendszeres orvos és gyógyszertár látogatás, hogy kiírasd az újabb és újabb receptet, amit a gyógyszerész hölgy előtt meglobogtatva és kiváltva, újra zavartalanul élhetsz nemi életet.

B, Nincs szükségem orvosra vagy gyógyszerekre. A természetes potencianövelő szerek használatát részesítem előnyben, amelyek az aktus előtt fél – egy órával bevéve, megdobják az ágyban nyújtott teljesítményemet. Egy kis extra nem árt.

Az előzőekben leírt, – ki tudja mi van benne – félelem, általában itt, a vény nélkül kapható alkalmi potencianövelő szerek területén realizálódik. Ugyanis az OÉTI/OGYÉI csak a termékforgalmazó által benyújtott termék adatokat ellenőrzi, magát a terméket nem. Tehát nincs részletes termék összetétel, mennyiség analízis a laborban.

Ezért találkozhatsz gyakran olyan hírekkel, hogy több növényi hatóanyag tartalmú potencianövelőt vonnak ki a forgalomból, mert a készítményből vett mintákban, a potencianövelő gyógynövények mellett, gyógyszer hatóanyagot mutatott ki a labor.

C, Én bika vagyok, a potencia szobrát rólam lehetne mintázni. Csak véletlenül keveredtem ide.

Azon kevesek közé tartozol, akik a legjobb pillanatban érkeztek. Olvass tovább és megtudod miért.

Bikától, a vényköteles potencianövelő gyógyszer használóig!

Mi lenne, ha találnál egy olyan lehetőséget, ahol nem felszínes, semmitmondó közhelyekkel szúrnák ki a szemed, hanem részletes, kutatási eredmények tömkelegével megpakolt cikkek várnának Rád a férfi egészség megőrzésének témájában? Pillanatok alatt, akár kategorizálva, vagy a kulcsszóra rákeresve, olyan nagy mennyiségű tudás birtokosa lehetsz, amellyel:

  • Megérted mi az, ami miatt gyengébben teljesítesz az ágyban, vagy mit kerülj el annak érdekében, hogy ez ne forduljon elő.

  • Megismered melyek azok a rendelkezésedre álló ingyenes lehetőségek, amelyek növelik a vágyadat és erőteljesebbé teszik az erekciódat. Így a potencianövelés természetesen, 100% -ig mellékhatások nélkül történik.

  • Szakértője leszel azoknak a természetes megoldásoknak (pl. természetes potencianövelő ételek, potencianövelő növények), amelyek egy magasabb szintre emelik az ágybeli teljesítményedet és a partnered így még jobban ragaszkodik majd hozzád.

  • Tökéletesen átlátod majd a hormonok és a szexuális teljesítmény összefüggéseit, valamint a tesztoszteron növelés természetes irányzatait. Olyan információkat ismerhetsz meg, amiért később még hálás leszel.

  • Javíthatod a termékenységedet (spermiumszám, mozgékonyság, morfológia) és lehet, hogy itt találod meg a választ arra a kérdésre is, miért nem sikerül a gyermekáldás a pároddal.

Természetesen ez a pár kiragadott példa csak része egy nagy egésznek. A Férfi Portál a bikától a potencianövelő gyógyszer felhasználóig mindenkinek szól, ahol a szex az élet szerves részét képezi. Bármelyik csoportba is soroltad magad, itt megkapod a stabil alapokat és utána már csak rajtad múlik, hogyan folytatódik a történet.

Nem ígérünk csodát. Tisztában vagyunk azzal, hogy a potencianövelők  aktív részét képezik ennek a területnek, és a vényköteles potencianövelők létjogosultsága vitathatatlan. Ugyanakkor érdemes megismerni azokat kiváltó okokat is, amelyek megingathatják a férfiasságodat, vagy azokat a tényezőket, amelyek stabillá tehetik a teljesítményedet az ágyban.

Lehet, hogy letennéd a potencianövelőt vagy kevesebb is elég lenne. Ha ez a kérdés Téged nem érint, akkor is profitálhatsz a weboldalon található információkból. Egy kis plusz tesztoszteron, erősebb, tartósabb erekció, fokozottabb nemi vágy mind olyan tulajdonságok, amit szívesen megtapasztal minden férfi. Azért ez jól hangzik, nem igaz?

Fejlődni szeretnél vagy csak olvasgatni a témában?

Vannak férfiak, akik igyekeznek elérni az őket érdeklő területen a teljesítőképességük maximumát, ezért folyamatosan képzik magukat. Mások egy adott problémára keresnek használható információkat. Ugyanakkor van egy közös pont. Ha látnak lehetőséget a fejlődésre, gyógyulásra, megragadják. Amennyiben Te ilyen típus vagy, akkor a következő ajánlat Neked szól. Kattints ide a részletekért.

2020-08-24T10:11:22+00:00 Szabadon elérhető|
error: