Férfi Portál Program

Szexuális egészség megőrzése, javítása, cukormáz és mellébeszélés nélkül! 

  Röviden, tömören, tudományos alapokon…

Egy igazi férfi…

Valószínűleg Neked is megvan a saját verziód arról, melyek egy igazi férfi főbb ismérvei. Számtalan írás és nézőpont született ebben a témában. Egy viszont biztos: Egy olyan személyt képzelsz magad elé, aki erőt és magabiztosságot sugároz. A férfiak önbecsülését, magabiztosságát, saját férfiasságuk megítélését a szexuális életük (és erejük) minősége nagymértékben befolyásolja. Amennyiben ez az egyensúly megborul, az az életük számos területére hatással lesz.

Ha úgy érzed ezeket a sorokat olvasva, hogy jelenleg a legjobb formádban vagy, akkor azok közzé tartozol, akik a legjobbkor érkeztek. Miért?

Ahhoz, hogy ezt a remek állapotot fenntartsd, érdemes már most bővíteni az ezzel kapcsolatos ismereteket. A megelőzés mindig könnyebben járható út, mint amikor a probléma már kialakult és utólag kell helyreállítani a károkat.

Menny és pokol

Fiatalon (jó esetben) minden férfi megtapasztalja a szexuális élet gyönyöreit. Ebben az életkorban tombolnak a hormonok, így természetes, hogy a szexuális vágy és potencia a maximumon pörög.

Igen ám, de előbb – utóbb elérkezik a pillanat, amikor a szexuális hév, a merevedési képesség csökkenő pályára áll. Így szép lassan a szex, az érintett férfiak számára egyre nagyobb kihívást jelent és egy idő után már csak a stressz egy újabb formáját jelképezi.

Az ágyba bújás teljesen új értelmet nyer…

Az egyik félnél a férfiúi büszkeség és önbecsülés kap egy méretes pofont, míg a másik oldalról a korábban áhított nő szemében már csak a lemondás és csalódottság tükröződik. Kialakul egy állandó frusztráltság, csökken az önbizalom és az élet szürkébbé, sótlanabbá válik.

Legtöbbször ilyenkor megindul a potencianövelő szerek, vágyfokozók, afrodiziákumok utáni hajsza annak reményében, hogy az illető férfi visszakapja régi életét.

Egyszer volt, hol nem volt…

Rohanó világban élünk, ahol az idő különösen értékes. Dunát lehet rekeszteni jó tanácsokat, érdekességeket tartalmazó cikkekkel, amelyeknek vagy van valóságalapja, tényleges mondanivalója vagy nincs.

Sok téves információ és „csoda” lengi körül a férfiakat. A szirének hangja sokakat elcsábít, hiszen a szexuális teljesítmény kérdésköre, mindig központi téma marad.

A Férfi Portál Programban igyekszünk olyan területeket bemutatni, amelyek tényleges segítséget nyújthatnak és nem csak elméleti szinten működnek.  Nincs hókusz-pókusz, nem ígérünk csodát.

A tudományos (referenciákkal alátámasztott) tények alapján Neked kell mérlegelned és meghoznod a döntést, érdemes -e alkalmazni az olvasottakat a mindennapokban vagy sem.

Komplex tudást és segítséget adunk a kezedbe

Több, mint 120 cikk egyetlen céllal, hogy túlszárnyald Önmagad!

A szexuális teljesítményt számos tényező befolyásolhatja, így igyekszünk olyan széles látókörrel ellátni, hogy ne érjen meglepetés. Az e-book révén már kaphattál egy kis támogatást, de az igazi érték a belső felületen vár Rád, amely a Férfi Portál Programmal és a fórummal karöltve, komplex segítséget nyújthat.

Férfi Portál Program – Lépésről lépésre!

Nem hagyunk magadra az információ tenger közepén! A Férfi Portál Program azzal a céllal készült, hogy a weboldalon található tudásanyagot, komplex rendszerbe foglalja, egyfajta térképet adjon a kezedbe, melynek segítségével a szexuális egészség megőrzésének, fejlesztésének területén lépésről-lépésre végigvezet.

Fórum – Egy segítőkész közösség mindig jól jön!

A legnagyobb érték mindig egy segítőkész közösség, melynek tagjai információkat, tapasztalatokat cserélnek egymással. Támogatják a másikat a fejlődésben, vagy egy nehézség megoldásában. Minden egyes új taggal tovább bővül a tapasztalatok sora és annak esélye, hogy ebből Te is profitálhatsz. Azt a kollektív tudást, melyet egy növekvő közösség birtokol, nem lehet pótolni.

Áttekinthető, részletes, szinte minden „kényes” témát felölelő oldal. Nincs mellébeszélés, csak az őszinte igazság. Köszönöm!

– Csaba –

Hogyan befolyásolhatja az életedet, ha csatlakozol a Programhoz?

Magasabban szárnyalhat a tesztoszteron szinted

A tesztoszteron jelentősége túlmutat a szexualitás és izomépítés határain. Szív és érrendszer, anyagcsere, kognitív funkciók, hangulat, energia szint, csak néhány terület azok közül,  ahol markáns változásokat tapasztalhatsz.

Erőteljesebb és hosszabb ideig tarthat az erekciód!

Ez a terület önmagárt beszél. Ha kitartóbb vagy az ágyban, azzal nem csak a partneredet nyűgözöd le, de a tested, lelked is kivirul. 😉

Javulhat a termékenységed (spermaszám, mozgékonyság, morfológia)

Nemzetközi statisztikák szerint, minden 5. pár meddő és az esetek felénél a férfiak területén pattog a labda. Te ne legyél köztük.

Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehet a párkapcsolatod

Lehet szépíteni, de a kielégítő szexuális élet, erőteljesen kihat a párkapcsolat minőségére. Ha pedig derűsebb a párod, annak jótékony hatásaiból Te is részesülni fogsz. Érdemes ezt is mérlegelni.

Magabiztosabb leszel az élet minden területén

Amikor a tesztoszteron szinted és a szexuális teljesítményed kap egy kis tunningot, az a plusz erő és magabiztosság a magán és üzleti életben egyaránt érvényesülni fog. Egyszerűen megváltozik a kisugárzásod. 😉

Értékálló tudásra teszel szert, amely kiállja az idő próbáját

A megszerzett tudás mindig veled marad és hű segítőd lesz most, és az életed későbbi szakaszaiban. Biztos lehetsz benne, hogy időről-időre kipróbálsz majd egy-két új információt a gyakorlatban.

Amennyiben fontos a szexuális életed, ez a hely valóságos kincsesbánya lesz számodra – Tégy egy próbát és hozd ki magadból a MAXIMUMOT!

Megrendeléssel kapcsolatos kérdések

A Férfi Portálon biztonságos, online bankkártyás fizetési felületen keresztül fizethetsz. A zöld,  megrendelést elindító gombra való kattintást követően a pénztár oldalon kell megadni a számlázáshoz szükséges adatokat.

Ezután a MEGRENDELEM gombra kattintva a Barion fizetési felületére kerülsz, ahol a tényleges pénzügyi kiegyenlítés megtörténik. Bankkártya adataidat NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A kiegyenlítést követően perceken belül elküldjük megadott e-mail címedre a belépési adatokat és a befizetést igazoló nyugtát (ebben az esetben semmilyen személyes adatot nem kell megadnod) vagy számlát. Így már csak egyetlen lépés marad hátra: a weboldal jobb felső részén elhelyezett belépési felületen add meg a felhasználóneved valamint jelszavad, és… Üdvözlünk a Férfi Portálon!

Az egy hónapos előfizetés lejárta után a rendszer automatikusan megújítja a tagságodat a következő hónapra és levonja az előfizetési díjat. Amikor úgy érzed, hogy szeretnél egy kis  szünetet tartani, a fiókom előfizetés részében egy kattintással bármikor lemondhatod az előfizetésedet, nem kell külön e-mailt küldeni.

A mi célunk, a tényeken alapuló tájékoztatás és egy támogató, segítőkész közösség létrehozása. Ez a páros kellő ismerettel lát el ahhoz, hogy könnyedén felismerd, mire érdemes fókuszálni és van -e létjogosultsága egyes készítményeknek.

Igazad van abban, hogy rengeteg információ elérhető ebben a témában. Ugyanakkor egy hatalmas masszából (semmitmondó cikkek, féligazságok, valótlan információk, stb) kell kiválogatni azt ami érték, és ez nem mindig egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy több 100 (1000) órád fog rámenni arra, hogy rendszerben lásd a lényeget.

Ezzel szemben weboldalunkon a Te érdeked az elsődleges. Nem ferdítjük el a valóságot, hogy egy adott termék megvásárlására ösztönözzünk. Bővítjük, javítjuk a cikkeket amennyiben szükséges, hogy naprakész információkból tudjál dolgozni, meghozni egy fontosabb döntést.

A szexuális teljesítmény témaköre annyira összetett, hogy előfordulhat olyan irányban kell keresni az okokat vagy a megoldást, amire soha nem gondolnál.

Fontosnak tartjuk, hogy elégedett legyél  szolgáltatásunkkal, hiszen hosszútávon egy aktív fórum kialakítása a cél, melyben Rád is számítunk! A nyugodt döntés garanciáról, az oldal további részében olvashatsz részletes tájékoztatást.

Miután az előfizetésed lejár, a védett tartalomhoz megszűnik a hozzáférésed. Ugyanakkor a fórumot továbbra is használhatod időbeli korlátozás nélkül (feltéve, hogy nem történik olyan esemény, ami azonnali tiltást vagy profil törlést von maga után).

Nyugodt döntés garancia

Nem kell kockáztatnod semmit! Próbáld ki a mi felelőségünkre! A „Nyugodt Döntés” garanciát azért hoztuk létre, hogy ne kelljen töprengened azon, vajon egy kiszínezett semmit vagy tényleges, valódi értéket kapsz a pénzedért.

Ha úgy érzed a regisztráció és a weboldalon található számos tartalom megtekintése után, hogy semmilyen új információval nem gazdagodtál, ami hasznos lehet számodra, küldj egy e-mailt 7 napon belül, és a teljes összeget visszafizetjük.

Fejlődés zavartalanul

A Férfi Portál Program rendszerét úgy építettük fel, hogy az ár ne legyen korlátozó tényező. Az előfizetés szüneteltetése és megújítása is csak Rajtad múlik, nem kell írogatnod senkinek. A regisztrációhoz mindössze egy valós e-mail címre van szükség, ahová a belépéshez szükséges adatokat és a befizetést igazoló nyugtát elküldhetjük.

Tehát olyan (ál)nevet használj, ami a fórumon is nyugodtan szerepelhet. Teljes inkognitóban használhatod a weboldalt és a fórumot, így minden adott a nyugodt fejlődéshez és kommunikációhoz. Amennyiben számlát kérsz valós adatokkal, természetesen arra is van lehetőség. A megrendelés részletei dióhéjban:

Egy hónapos előfizetés

5990Ft/Hónap
  • Egy hónap korlátlan hozzáférés a tartalomhoz.
  • Több, mint 120 cikk, amelyek célzottan segítenek a fejlődésedben.
  • Férfi Portál Program, amellyel komplex rendszerben látod ezt a területet.
  • Segítségedre lesz a fórum, ahol számos tapasztalat cserélhet gazdát. A hozzáférésed a tagság lejárta után is megmarad!

Hamarosan…